(NL) AAN DE SLAG


1. BATTERIJ-INSTALLATIE

1.1 - Draai het bovenste gedeelte van het deksel zodat de twee lijnen overeenkomen en til het deksel naar boven.

 

1.2 - Plaats 4 AA LR6/HR6-batterijen in de respectievelijke gleuven en zorg ervoor dat de minzijde (platte kant) van de batterijen de veren raakt, wat ook wordt aangegeven door de overeenkomstige symbolen die zich naast elke batterijsleuf bevinden.

 

1.3 - Zodra de batterijen correct zijn geplaatst, plaatst u het deksel terug op de bevestiging van de geverfde lijnen en draait u het deksel een beetje totdat u een klik hoort en het deksel weer is vastgezet.

 

 

 2. VULLEN EN GEBRUIK

2.1 - Houd de transparante acryltank en de hoofdroestvrijstalen behuizing vast, draai de hoofdromp zodat de zwart geschilderde pijl evenwijdig is aan het ontgrendelingssymbool en verwijder deze zodra u een klikgeluid hoort.

 

2.2 - Vul het transparante reservoir met zout of peper en sluit het reservoir weer aan op het roestvrijstalen hoofddeel, met het ontgrendelingslogo en de geverfde pijl uitgelijnd en draai tot u de klik hoort, en het reservoir weer op zijn plaats wordt vergrendeld.

 

2.3 - Om de grofheid van het gemalen zout en peper aan te passen, draait u aan de verstelknop die zich aan de onderkant van de molen bevindt en die te zien is op de foto hieronder.

 

Let op -

Elke cirkel stelt geen grofheidsgraad voor.

De fijne en grove markeringen aan de onderkant dienen als indicatie voor de manier waarop je moet draaien voor een fijnere of grovere slijpbeurt.

 

 

2.4 - Om te genieten van het gebruik van uw molen, drukt u gewoon op de knop aan de bovenzijde om de molen te bedienen.

 

3. PROBLEEMOPLOSSINGSGIDS

3.1 - Zorg ervoor dat de batterijen correct zijn geplaatst, in overeenstemming met het + & - teken dat wordt weergegeven. Dit kan eenvoudig worden gecontroleerd door het - uiteinde (platte kant) van de batterij de veer te laten raken, waarbij het + uiteinde (uitstekende kant) geen veer mag raken.

 

3.2 - Zorg ervoor dat het kruidenreservoir op de juiste wijze is aangesloten op het hoofdgedeelte met behulp van de vergrendelings- en ontgrendelingsmarkeringen.

 

3.3 - De fijne & grove afstelling (zwart stuk) onderin is niet te fijn afgesteld waardoor de motor niet kan draaien door de fabrieksinstelling of door de gebruiker te strak aan te trekken.

 

3.4 - De fijn & grof afsteller is bevestigd aan de aandrijfas die draait met de werking van de motor, dus vergis u niet dat hij altijd draait en de grofheid instelling mag niet veranderen.

 

3.5 - Zorg ervoor dat de twee dekseltanden of -nokken tussen elke stelbatterij geplaatst zijn en niet in lijn met de batterijen om ervoor te zorgen dat het deksel correct kan worden gesloten.

 

3.6 - Als u moeite heeft om het batterijdeksel weer op zijn plaats te klikken, kan dit te wijten zijn aan de grootte van de batterijomhulsels. De plastic behuizing van de batterijen kan per merk verschillen, dit kan ervoor zorgen dat het deksel niet volledig kan draaien. Dit kan gecorrigeerd worden door te kiezen voor een alternatief merk batterijen.

 

 

4. REINIGINGSPUNT

Latent Epicure adviseert om een eenvoudige reiniging uit te voeren naar de aandrijfas, dat is de metalen staaf die door het midden van de acryl kruidenbak gaat, elke 2-3 keer dat de acryl kruidenbak is geleegd. Dit zorgt voor de optimalisatie en de lange levensduur van de molen.

 

Om een eenvoudige reiniging uit te voeren volgt u de 4-stappen handleiding:

1. Zorg ervoor dat het kruidenreservoir leeg is en verwijder vervolgens de fijne en grove knop die zich eronder bevindt.

2. Verwijder het keramische maalmechanisme en zorg ervoor dat de zwarte stop in het keramische mechanisme zit, samen met het verwijderen van de veer.

3. Door het kruidenreservoir te plaatsen, trekt u de metalen aandrijfas op de juiste manier omhoog door de zwarte kunststof kraag.

4. Veeg de aandrijfas af zodat er geen kruidenresten ontstaan en vervang de onderdelen in omgekeerde volgorde.

 

 

5. LET OP

 

5.1 - Gebruik geen verschillende soorten batterijen samen. 2. Gebruik geen oude en nieuwe batterijen door elkaar.

 

5.2 - Verwijder altijd lege batterijen en gooi ze veilig weg.

 

5.3 - Als de batterijen gelekt zijn, verwijder ze dan, maak de contacten schoon en was uw handen.

 

5.4 - Als het apparaat lange tijd niet wordt gebruikt, verwijder dan de batterijen om lekkage te voorkomen.

 

5.5 - Dompel het apparaat nooit onder in water of een andere vloeistof om welke reden dan ook.

 

 

6. GARANTIE

Op alle producten die rechtstreeks bij Latent Epicure of via geautoriseerde wederverkopers worden gekocht, wordt een garantie van 12 maanden gegeven. 

Dit Latent Epicure product is wereldwijd gegarandeerd voor 1 jaar vanaf de datum van aankoop tegen defecten aan het maalmechanisme en het lichaam. Deze garantie is niet overdraagbaar. Bewaar de originele aankoop bon. Bewijs van aankoop is nodig om de garantieprestaties te verkrijgen. De garantie is niet van toepassing op defecten die het gevolg zijn van verkeerd gebruik van het product door de koper of gebruiker, het niet opvolgen van genoteerde Latent Epicure instructies of slijtage. Indien een vervangend product wordt opgestuurd, zal het de resterende garantie van het originele product uitvoeren.  

 

Voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen via e-mail: